Informatii Stire

Chişineu-Criş, pe harta celor mai scăzute temperaturi din ţară

13.01.2022 ⋅ 0 comentarii


După cum vă anunţam la începutul săptămânii, temperaturile au scăzut foarte mult, iarna făcându-şi în sfârşit simţită prezenţa. Asta, în condiţiile în care săptămâna trecută am avut parte şi de prima zăpadă serioasă.

În ceea ce priveşte gerul care s-a abătut asupra României, trebuie spus că oraşul Chişineu-Criş s-a aflat, noaptea trecută, pe harta celor mai scăzute temperaturi. Astfel, conform meteoromania.ro, site-ul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), aici s-au înregistrat aproape – 18 grade Celsius, mai precis – 17,5 grade, conform măsurătorilor efectuate până ora 6 dimineaţa. De asemenea, în zona Aradului s-au înregistrat temperaturi de -16,2 grade, în timp ce staţia meteo de la Şiria raporta la aceeaşi oră, -8,3 grade. Consultând harta meteo dată publicităţii de ANM, se poate observa că la Gurahonţ au fost -8,9 grade, iar la Vărădia de Mureş doar minus 5,6 grade.

Potrivit hotnews.ro, cea mai scăzută temperatură măsurată în ţară în acest an a fost înregistrată la Poiana Stampei, în județul Suceava, unde au fost, în această dimineaţă -23 de grade.

Sursa foto: meteoromania.ro


 

fashiondays.ro