Stire

5 idei de cadouri personalizate pentru cel mai bun prieten

10.01.2022 ⋅ 0 comentarii

Alegerea cadoului potrivit pentru cel mai bun prieten nu este o sarcină ușoară! Pentru că a fost mereu lângă tine atunci când ai avut nevoie, merită să investești în daruri care să-i aducă bucurie și care să-i fie de ajutor.


Dacă vrei să oferi cadouri originale celui mai bun prieten de ziua lui de naștere, cu ocazia onomasticii sau de sărbători, poți să apelezi la obiectele personalizate. Cadourile personalizate sunt extrem de apreciate, fiindcă te poți implica personal în procesul lor de creare, pentru a-i aduce zâmbetul pe buze omului drag din viața ta.


Dacă ești în pană de idei, iată 5 idei de cadouri personalizate, pe care să le oferi celui mai bun prieten.


Butoni gravați cu inițialele lui

Prietenul tău cel mai bun adoră stilul vestimentar elegant? Nu ești nevoit să-l surprinzi cu un sacou croit impecabil și nici să-l însoțești pentru a-și cumpăra costumul preferat.


În schimb, îi poți face cadou o pereche de butoni pentru cămașă, pe care să-i gravezi inițialele. Aceste accesorii sunt recomandate atât pentru ținutele elegante, de ceremonie, cât și pentru outfiturile business. În acest fel, oferi un cadou util, pe care prietenul tău să-l folosească atunci când vrea să se îmbrace la patru ace. Butonii sunt un simbol al eleganței bărbătești, așa că nu vei da greș.

Măști reutilizabile

În contextul epidemiologic actual, măștile textile îți oferă un plus de protecție de fiecare dată când ieși din casă. Ce ai spune să alegi personalizările de măști, pentru a-ți surprinde cel mai bun prieten? Măștile personalizate pot fi imprimate cu un mesaj optimist, cu nuanțe vii sau chiar cu citatul preferat al celui mai bun prieten.


În acest fel, îi oferi prietenului tău ocazia să poartă o mască interesantă, peste masca medicală, pe care să o poarte în orice loc aglomerat. Măștile din material textil se pot spăla, așa că pot fi păstrate în timp.

Instrumente de scris

Pentru un prieten căruia îi place să-și aștearnă gândurile într-un jurnal, poți oferi instrumente de scris personalizate. Un set cu instrumente de scris te ajută să depășești ideea unui cadou convențional și să-ți exprimi sentimentele într-un mod inedit.


Dacă te-ai hotărât asupra modelului de pix sau de stilou pe care să-l oferi, nu grava un mesaj la întâmplare, ci optează pentru un text cât mai autentic. De pildă, poți miza pe o gravură care simbolizează anii de prietenie sau întâmplări știute doar de voi. Atunci când cel mai bun prieten trece printr-o perioadă grea, îi poți oferi un instrument de scris gravat cu un mesaj motivațional sau de apreciere.

Brichete moderne

Pentru un prieten fumător sau colecționar de brichete, alege aceste obiecte și personalizează-le. Cele mai populare sunt brichetele metalice anti-vânt, personalizate cu prenumele celui mai bun prieten, pe care să le oferi cu orice ocazie.


În acest fel, îi dăruiești celui mai bun prieten un obiect util și practic, care să-și găsească locul în buzunarul său.

Cană sau termos

Deși cănile sau termosul sunt considerate cadouri clasice, sunt extrem de utile și pot fi păstrate ani la rând. Surprinde-ți prietenul și oferă-i o cană sau un termos, însă apelează la modelele personalizate!


Poți alege căni și termos personalizate cu numele prietenului cel mai bun, cu o poză pe care știi că o îndrăgește sau cu un mesaj haios, care să-l binedispună. În acest fel, prietenul tău se va gândi la tine de fiecare dată când își bea ceaiul sau cafeaua.


Oferă-i celui mai bun prieten un cadou deosebit, personalizat, pe care nu îl va uita niciodată. Tu cum îți arăți recunoștința față de cel mai bun prieten?

fashiondays.ro