Stire

Mascații au descins la Pecica la contrabandiști. Zeci de mii de țigări au fost ridicate în urma celor 14 percheziții

17.01.2022 ⋅ 0 comentarii


Polițiștii Orașului Pecica au pus în aplicare în data de 15 ianuarie 2022, 14 mandate de percheziție domiciliară, la imobile aparținând unor persoane din aceeași localitate, bănuite de comiterea infracțiunii de contrabandă.

 

Din cercetări a reieșit că persoanele bănuite ar fi comercializat țigari netimbrate sau timbrate necorespunzător în cursul anului 2021, în mai multe piețe din municipiul Arad și orașul Pecica.

În urma efectuării perchezițiilor domiciliare au fost descoperite și indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, 38.233 de fire țigări susceptibile a proveni din contrabandă.

Totodată au fost conduse la sediul Poliției din Pecica 8 persoane, 3 dintre acestea fiind reținte pentru 24 de ore, iar în data de 16 ianuarie 2022 acestea au fost prezentate magistraților Judecătoriei Arad care au dispus pe măsura preventivă a controlului judiciar pentru un bărbat de 27 de ani, din orașul Pecica.

La activități au participat și polițiștii orașului Nădlac, ai Biroului de Investigații Criminale, ai Secției 1 Poliție Arad, ai postului de poliție comunală Șiria, precum și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Arad.