Stire

Uşă închisă în Serie A pentru Dennis Man? Ar putea ajunge la o echipă aflată pe primul loc într-un campionat puternic

18.01.2022 ⋅ 0 comentarii


Sampdoria dispare de pe lista cluburilor care îl voiau pe Dennis Man (23 de ani). Roberto D'Aversa, fostul lui antrenor la Parma, care insista pentru el, a fost dat afară de genovezi, scrie gsp.ro.

Potrivit sursei citate, D'Aversa va fi înlocuit de Marco Giampaolo, care cunoaște bine Doria. A mai pregătit-o între 2016 și 2019, înainte de a pleca la AC Milan. Acum, acesta se desparte de Al-Sadd și se întoarce la Genova. Însă Man nu e și pe lista lui.

Intraţi AICI pentru detalii.

Giovanni Becali a anunțat în urmă cu câteva zile că există o echipă din Turcia dorește transferul lui Dennis Man, aceasta pare a fi Trabzonspor, după cum au fost și informațiile din ultimul timp apărute în presă, scrie digisort.ro. De asemenea, Man ar avea o ofertă şi din Franţa, de la o echipă aflată în momentul de faţă la subsolul clasamentului.

Intraţi AICI pentru detalii.

Dorit insistent în această iarnă şi de Galatasaray, mijlocaşul de 23 de ani nu mai poate ajunge alături de Olimpiu Moruţan şi de Alexandru Cicâldău, după ce antrenorul Fatih Terim a fost demis de oficialii clubului. Acum, jurnaliştii turci anunţă că reprezentanţii lui Trabzonspor,  liderul la zi din clasamentul primei ligi, au reluat discuţiile pentru transferul lui Dennis Man, scrie telekomsport.ro. Pentru a renunţa la serviciile fotbalistului român, Parma cere suma de zece milioane de euro.

Intraţi AICI pentru detalii.

Sursa foto: Facebook Dennis Man


 

fashiondays.ro