Stire

Mese pentru bucătărie și sufragerie - cum le așez?

20.01.2022 ⋅ 0 comentarii


În multe cazuri, bucătăria și mesele sunt centrele vieții noastre de familie și sociale.

Cu toate acestea, pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să le setați corect. Ce trebuie avut în vedere în acest caz pentru a ne asigura că interioarele sunt astfel confortabile pentru utilizare? Ce soluții sunt disponibile în acest domeniu și când funcționează cel mai bine anumite soluții?

În mijlocul camerei

Prima soluție este de a plasa bucătăria și mesele de sufragerie în mijlocul acestor încăperi. Aceasta este o opțiune bună, dar numai pentru interioarele mari, în cazul în care o astfel de plasare nu va duce la probleme cu libera circulație. Mesele din lemn vor arăta, de asemenea, foarte bine în mijloc, precum și cu rame decorative. Apoi, o astfel de piesă de mobilier va fi o decorare perfectă a camerei.

Lângă perete 

Mesele de bucătărie și de sufragerie pot fi, de asemenea, plasate chiar lângă pereți și sunt ideale pentru interioarele mici din punct de vedere al spațiului. Acest aranjament face ca accesul la mobilier, precum și la culoar să fie liber, ceea ce contribuie la ergonomia camerei. Cu toate acestea, forma mesei este, de asemenea, importantă în acest caz, deoarece, în mod evident, o masă pătrată sau dreptunghiulară este cel mai bine plasată pe perete.

Extinderea mesei de bucătărie

Cu toate acestea, este posibil ca proprietarii de bucătării mici să nu fie încă mulțumiți de soluțiile propuse. Într-o astfel de situație, se recomandă o a treia opțiune, dar totuși interesantă. Și anume, mese de bucătărie extensibile și montate pe perete. Aceasta este o soluție foarte funcțională, care vă permite să creați un loc pentru a mânca exact atunci când doriți. Pe de altă parte, atunci când gătiți, masa poate fi pliată și astfel nu obstrucționează camera. Aceasta este o opțiune foarte convenabilă, în special pentru bucătăriile din blocurile de locuințe și garsoniere.

După cum puteți vedea, mesele de bucătărie și de sufragerie pot fi aranjate în aceste interioare în multe moduri diferite. Astfel, este foarte ușor să găsiți varianta potrivită nu numai pentru nevoile dumneavoastră, ci și pentru dimensiunea camerei. În acest fel, mesele pot fi confortabile, indiferent de mărimea unui anumit interior.


 

fashiondays.ro