Cultura Stire

Modificare în programul de spectacole al Teatrului Clasic „Ioan Slavici”

25.01.2022 ⋅ 0 comentarii


Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad este nevoit să facă modificări în program. Astfel, cele două reprezentații ale spectacolului „Miracolul Sfântului Gheorghe” – programate pentru finalul acestei săptămâni vor fi înlocuite cu: „Giulia/Singură acasă” - One woman show cu Angela Petrean Varjasi (sâmbătă, 29 ianuarie, de la ora 18.00, Sala Studio), respectiv – „Terapie de grup” de Bolba Tamás, Szente Vajk și Galambos Attila (duminică, 30 ianuarie, ora 18.00, Sala mare).  Modificări apar și în programul zilei de marți, 1 februarie, când, în locul spectacolului „Terapie de grup”, se va juca „Familia Ibsen”, în regia lui Cristian Ban. Reprezentația este programată de la ora 18.00, în Sala mare.

Vă reamintim că accesul în sala de spectacole  este permis doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARSCoV-2, respectiv persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.

Măsura se aplică tuturor spectatorilor cu vârsta peste 12 ani.

Participarea publicului este permisă până la 30% din capacitatea maximă a sălii, cu purtarea obligatorie a măștii de protecție.


 

fashiondays.ro