Local Stire

Spectacol umanitar pentru victimele războiului din Ucraina la teatrul arădean

10.03.2022 ⋅ 0 comentarii


Una dintre cele mai îndrăgite producții teatrale arădene, „Cerere în căsătorie”, revine în fața publicului, la „Teatrul Clasic Ioan Slavici”, de această dată cu scop umanitar.

Actorii Angela Petrean-Varjasi, Ionel Bulbuc și Florin Covalciuc, care fac parte din distribuția inițială a acestui spectacol, revin pe aceeași scenă în data de 16 martie, de la ora 19.00. „Nu am mai jucat de trei ani în nici un spectacol, dar nu îmi va fi foarte greu să revin, mai ales că am făcut parte din distribuția acestui spectacol foarte mult timp. Voi face asta în afara programului de la Consiliul Județean Arad, fără să fiu remunerat în vreun fel” – a declarat Ionel Bulbuc.

Inițiativa aparține actorului Florin Covalciuc, originar din Cernăuți, și are ca scop ajutorarea persoanelor aflate în nevoie din Ucraina. „Este important să ne ajutăm semenii în aceste momente și, de aceea, am venit cu această propunere, de a juca spectacolul „Cerere în căsătorie” în scop caritabil, din banii încasați urmând să cumpărăm alimente, medicamente și ce mai trebuie. Voi duce personal, împreună cu cineva din cadrul asociației Art Studio 7, care se va ocupa de încasarea banilor, tot ce se cumpără, pentru a fi sigur că ajung unde este nevoie” – spune Florin Covalciuc.

Spectacolul, regizat de Florin Covalciuc, a avut premiera la teatrul arădean în urmă cu 13 ani, și s-a bucurat mereu de succes în rândul publiculuiTextul acestui spectacol este scris de un rus, Cehov, un mare dramaturg. Știm că în Rusia se protestează împotriva a ceea ce se întâmplă, sunt foarte mulți oameni care nu sunt de acord cu ceea ce se întâmplă în Ucraina și cred că înțelegeți mesajul nostru. Nu pot decât să invit la teatru. Veniți și ajutați” – este îndemnul Angelei Petrean-Varjasi.

Prețul unui bilet pentru reprezentația din 16 martie este de 20 lei, iar biletele pot fi achiziționate de la agenția teatrului arădean. „În cazul în care există cerere, spectacolul se va mai juca și în data de 23 martie, tot în sala mare a teatrului arădean” – a specificat Bogdan Costea, managerul Teatrului Clasic Ioan Slavici Arad.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că în holul teatrului arădean va fi amplasată o urnă, în cazul în care cineva dorește să doneze în plus față de prețul biletului.

Agenția Teatrului Clasic “Ioan Slavici” Arad

Marți, miercuri, vineri: 10.00 – 16.00
Joi: 10.00 – 16.00 și 17.00 – 19.00
Sâmbătă – Duminică: 10.00 – 12.00 și 17.00 – 19.00
Luni închis
Mai multe informații despre bilete puteți afla sunând la numărul de telefon 0744475147

 


 

fashiondays.ro