Stire Sport

Ovidiu Haţegan, cel mai bun arbitru român al momentului, a fost operat de urgenţă din cauza unei vene înfundate; ce spune Adrian Porumboiu despre revenirea arădeanului în arbitraj / UPDATE: Ce spun medicii despre starea de sănătate a arbitrului

28.03.2022 ⋅ 0 comentarii


Ovidiu Hațegan, cel mai bun arbitru român al momentului, a ajuns de urgență la spital, duminică seara, unde a fost operat, în urma analizelor făcute de medici, scrie digisport.ro.

Potrivit sursei citate, după ce a simțit câteva dureri în piept, în timpul unui antrenament, arbitrul de fotbal a mers singur la spital pentru mai multe investigații. Specialiștii au depistat că Hațegan avea o venă înfundată și l-au băgat imediat în operație.

Ajuns pe masa de operație, unde intervenția chirurgicală a fost realizată cu succes, Hațegan se află internat în acest moment la Institutul de Cardiologie „Pădurea Verde” din Timișoara.

Intraţi AICI pentru detalii.

Conform sport.ro, medicii i-ar fi transmis că a suferit un infarct.

Starea sa de sănătate este acum stabilă, iar în două zile ar putea fi externat. Investigațiile în ceea ce-l privește pe Hațegan sunt în curs de derulare și, momentan, nu se știe dacă acesta va mai avea voie să facă efort în perioada următoare.

Vestea vine ca o lovitură pentru arbitrajul românesc, chiar în anul în care se va disputa Campionatul Mondial din Qatar, la finalul acestui an. Hațegan este cel mai bine cotat arbitru român în activitate și ar fi prins mai mult ca sigur câteva partide la turneul final. Pe lista arbitrilor eligibili pentru turneul final se mai află și Istvan Kovacs.

Intraţi AICI pentru detalii.

Potrivit gsp.ro, fostul mare arbitru Adrian Porumboiu, consideră că Hațegan va putea reveni în arbitraj în viitor, dar sunt șanse scăzute ca acesta să participe la Campionatul Mondial din Qatar (21 noiembrie 2022- 18 decembrie 2022).

„Poziția lui era una excepțională, una la care orice arbitru visează să ajungă. Nu e o situație grea, ci al naibii de grea. Știe foarte bine și el asta, pentru că e medic și a făcut foarte bine că a mers de urgență la spital și că s-a operat. Speranțe sunt că poate să-și revină, dar nu știu dacă pentru Campionatul Mondial. De arbitrat va mai putea arbitra. [...] Faptul că Ovidiu a mers imediat și a fost operat de urgență, acest lucru l-a salvat”, susţine Porumboiu.

Intraţi AICI pentru detalii.


 

fashiondays.ro