Stire

Întâlnire pentru prevenirea accidentelor de muncă și a bolilor profesionale

04.05.2022 ⋅ 0 comentarii


Dat fiind faptul că în fiecare an pe 28 aprilie este celebrată Ziua Internațională a Securității și Sănătății în Muncă, zi în care este onorată memoria victimelor accidentelor de muncă și a bolilor profesionale, Inspectoratul Teritorial de Muncă Arad va organiza în data de 05.05.2022, începând cu ora 10.00, în sediul Rectoratului Universității AUREL VLAICU din Arad (fostul Liceu Sanitar - lângă Primăria Arad), o întrunire care va avea ca obiectiv principal conștientizarea celor implicați în procesul muncii, asupra importanței prevenirii producerii accidentelor de muncă și a bolilor profesionale.

La întrunire vor participa reprezentanţii I.T.M. Arad, inspectori de muncă din cadrul Serviciului Control Securitate și Sănătate în Muncă, invitați din cadrul instituțiilor arădene.

Vor fi prezentate cele mai importante și de impact modificări legislative apărute în ultima perioadă în domeniul securității și sănătății în muncă, situația accidentelor de muncă înregistrate în ultimii ani, a bolilor profesionale, cauze și măsuri de prevenire.

Întâlnirea se dorește fi una interactivă, oferindu-li-se celor prezenţi posibilitatea de a-şi expune nelămuririle procedurale cu care se confruntă, neclarităţile în aplicarea legislației în domeniu, astfel încât la finalul întâlnirii să înregistrăm un feed-back pozitiv.

Fotografia are rol ilustrativ

 

 

 

 


 

fashiondays.ro