Stire

Trei egipteni s-au dat drept refugiați ucraineni pentru a trece granița

04.05.2022 ⋅ 0 comentarii


Poliţiştii de frontieră de la PTF Curtici au oprit la graniță trei cetățeni din Egipt care au încercat să treacă ilegal frontiera de stat folosind permisele de rezidență temporară ale altor persoane.

Ieri, 03.05.2022, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, călătorind ca pasageri în trenul cu destinația Budapesta, trei persoane care au prezentat la controlul de frontieră, permise de rezidență temporară, având însemnele autorităţilor din Ucraina.

În cadrul verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că între persoanele prezente la control şi fotografiile din documentele prezentate există diferenţe de fizionomie, motiv pentru care acestea au fost conduse la sediul instituției pentru cercetări.

Astfel, polițiștii de frontieră au stabilit că persoanele respective sunt cetăţeni din Egipt, cu vârste cuprinse între 34 și 36 de ani.

În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunilor de fals privind identitatea și trecere frauduloasă a frontierei de stat în formă continuată. 


 

fashiondays.ro