Stire

Infracțiuni rutiere de weekend: conduceau sub influența alcoolului sau drogurilor

09.05.2022 ⋅ 0 comentarii


Polițiștii Secției 5 Rurală Ineu au depistat, în noaptea de 7/8 mai 2022, un tânăr de 18 ani, din Șofronea, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența substanțelor psihoactive.

Un cetățean de origine turcă, de 21 de ani, a fost depistat de polițiștii Secției 1 Vlaicu, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Aurel Vlaicu. Testarea cu aparatul DrugTest a indicat o valoare pozitivă pentru consum de substanțe psihoactive.

Pe D.N. 79, un bărbat de 47 de ani, din Chișineu-Criș, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism dinspre Nădab spre Arad. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 1,02 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Un bărbat de 45 de ani a fost depistat de polițiști în localitatea Șepreuș, în timp ce conducea un autoturism, având o îmbibație alcoolică de 0,73 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Au mai fost depistați în timp ce conduceau sub influența alcoolului: în Șiria, un bărbat de 31 de ani, din Caransebeș, cu o îmbibație alcoolică de 0,58 mg./l. alcool pur în aerul expirat, și în zona localității Sintea Mare, un bărbat de 59 de ani, cu 0,47 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, în toate cazurile s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În toate cazurile au fost întocmite dosare de cercetare penală pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.


 

fashiondays.ro