Stire

Condamnată la 8 ani de închisoare în dosarul Colectiv, Antonina Radu este de negăsit - Autoritățile au dat-o în urmărire

13.05.2022 ⋅ 0 comentarii


Antonina Radu, pompier ISUBIF, condamnată definitiv la 8 ani și 8 luni de închisoare în dosarul ”Colectiv”, este de negăsit.

Antonina Radu a fost dată în urmărire de către Poliția Română pentru executare pedepsei cu închisoarea dispusă de Curtea de Apel București.

Angajații ISUBIF, Antonina Radu și George Petrică Matei, pompierii care au permis funcționarea clubului Colectiv, deși știau că localul nu deține aviz de securitate la incendiu, au primit joi o condamnare definitivă  la 8 ani si 8 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu și uzurparea funcției în dosarul ”Colectiv”.

La data faptelor, erau ofițeri-inspectori de prevenire cu gradul de căpitan în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București – Ilfov.

"Având în vedere hotărârea definitivă a Curții de Apel București, în dosarul Colectiv, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București - Serviciul Investigații Criminale a pus în aplicare 5 mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea. O persoană s-a prezentat la sediul unei subunități de poliție, de unde a fost preluată și încarcerată. Alte  trei persoane au fost preluate de la domiciliu, iar după întocmirea formalităților necesare, au fost încarcerate. Pentru o persoană, care nu a fost găsită la domiciliu, a fost dispusă măsura punerii în urmărire, fiind emis mandat de arestare european", au anunțat autoritățile.

Sursa: realitatea.net


 

fashiondays.ro