Stire

O veste aşteptată de mulţi suporteri: „Mulţumim, Ionuţ Badea!”

20.05.2022 ⋅ 0 comentarii


Clubul UTA dă astăzi o veste aşteptată de mulţi suporteri, anunţând despărţirea de antrenorul Ionuţ Badea, care a avut din păcate rezultate sub aşteptări pe banca Bătrânei Doamne.

„Mulţumim, Ionuţ Badea!

Ionuț Badea nu mai este antrenorul nostru, după ce contractul acestuia s-a încheiat la finalul sezonului.

Tehnicianul în vârstă de 46 de ani a preluat echipa noastră înaintea meciului cu Sepsi Sfântu Gheorghe, prilej cu care a reușit și prima victorie pe banca tehnică.

Îi mulțumim pentru aportul adus în aceste trei luni și jumătate, după ce a preluat echipa într-un moment greu și a asigurat liniște, stabilitate și continuitate.

Totodată, Ionuț Badea a debutat patru juniori pe prima scenă a fotbalului românesc (Alexandru Pătlăgică, Fabiano Cibi, Denis Hrezdac și Rareș Pop), oferindu-le altor doi (Alexandru Roșca și Darius Iurasciuc) ocazia să facă parte din lotul primei echipe.

Îi urăm multă baftă în activitatea următoare!”, scrie site-ul clubului, uta-arad.ro.

Adus, la sfârşitul lunii ianuarie, la conducerea tehnică a UTA-ei, după o serie neagră de zece partide fără victorie, Badea se poate lăuda cu faptul că a adus victoria la primul meci pe bancă, însă per ansamblu a schimbat în rău stilul de joc al echipei.  La sfârşitul sezonului, cu Badea la timonă, UTA a ratat cam toate obiectivele propuse, clasându-se pe poziţia a V-a în play-out, singura bilă albă fiind aceea că echipa a reuşit să se menţină încă un sezon în Liga I.

Acum, potrivit unor surse, viitorul antrenor al Bătrânei Doamne va fi Ilie Poenaru.

Foto: Lucian Ciobanu


 

fashiondays.ro