Stire

Fapte abominabile la Pecica și Cermei. O altă minoră a fost violată, de această dată, de un vecin

23.05.2022 ⋅ 0 comentarii


O copilă de numai 8 ani a fost constrânsă să întrețină relații sexuale cu un bărbat care locuia în vecini. De această dată, un bărbat de 48 de ani a fost prins și reținut de polițiști și cel mai probabil își va petrece și următoarea lună de zile în arest. Este cel de-al treilea caz de acest gen despre care scriem în ultima săptămână, după ce la Pecica și Cermei doi bărbați și-au violat fiicele vitrege. Un nou caz, tot la Pecica, a ajuns în atenția noastră, după ce un apel la 112 anunța că o fetiță de numai 8 ani a fost agresată sexuală de un vecin.

Potrivit reprezentanților IPJ Arad, în data de 21 mai 2022, polițiștii Orașului Pecica au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112, despre faptul că o minoră ar fi fost agresată sexual de un vecin.

La fața locului, s-au deplasat de urgență polițiștii, iar, în urma verificărilor efectuate, a reieșit că un bărbat, de 48 de ani, din localitatea Pecica, ar fi întreținut prin constrângere relații sexuale cu o minoră din aceeași localitate, ulterior, acesta ar fi părasit locul comiterii faptei.

Bărbatul a fost depistat de polițiști la data de 22 mai 2022, în localitatea Pecica, fiind reținut, pentru 24 de ore, iar, în cursul zilei de astăzi, va fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunerea luării unei măsuri preventive.