Stire

CANAH IMUNO SHAKE PROTEIC CANEPA CU CATINA BIO - un boost de energie

24.05.2022 ⋅ 0 comentarii

Proteinele sunt cele mai importante macronutriente, o sursă zilnică de energie și vitalitate. Reglează sănătatea organismului tău consumând regulat CANAH IMUNO SHAKE PROTEIC CANEPA CU CATINA BIO 300G ce te ajuta să satisfaci nevoia zilnică de proteine, susținându-te mai departe în atingerea obiectivelor în timpul antrenamentelor de fitness. 

Există nenumărate motive pentru a bea shake-uri proteice, poate îți dorești să crești în masă musculatură ori vrei să pierzi sau să iei în greutate. Dacă te-ai confruntat vreodată cu astfel de decizii, a sosit momentul să încerci Shake-ul proteic de cânepă ECO IMUNO Hemp Up. Obținut prin presare la rece, acesta nu numai că te ajută să îți păstrezi condiția fizică într-o stare excelentă dar aduce și nenumărate beneficii organismului în timpul recuperării medicale, printr-un aport suplimentar de proteine, acizi grași esențiali, antioxidanți, vitamine și minerale esențiale unei diete echilibrate. De asemenea sănătate cardiovasculară este susținută prin adaosul de pudră de cătină, o sursă importantă de Vitamina C si E, acid folic, cupru , magneziu și grăsime mono saturată, esențială pentru a asigura sănătatea imunității și a metabolismului. 

Încercații SHAKE-ul PROTEIC CÂNEPĂ CU CĂTINĂ BIO 300G, un produs ce susține sănătatea metabolismului și luptă împotriva oboselii acumulate. Îl puteți achiziționa cu ușurință din shop-ul nostru online pe www.everbio.ro.




EVERBIO 

www.everbio.ro

B-DUL REVOLUȚIEI NR. 42

Arad 

0257 218 404 


fashiondays.ro