Stire

Alcoolemii de weekend, pe șoselele arădene

06.06.2022 ⋅ 0 comentarii


Mai mulți șoferi au fost depistați băuți la volan, în weekendul ce s-a încheiat.

Duminică, polițiștii Biroului Rutier au depistat un bărbat de 31 de ani, din Sri Lanka, care conducea un autoturism pe Calea Timișorii, din municipiul Arad  cu o viteză de 104 km/h.

În urma verificărilor a reieșit că acesta nu deține permis de conducere valabil pe teritoriul României. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,53 mg./l. alcool pur în aerul expirat pentru conducătorul autoturismului.

Polițiștii Orașului Ineu au depistat în noaptea de 03/04 iunie 2022, un ineuan de 47 de ani, care a condus un autoturism în aceeași localitate. Testarea bărbatului cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 1,01 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Cu o alcoolemie de 0,94 mg./l. alcool pur în aerul expirat, a mai fost depistat de polițiștii rutieri, în ziua de 4 iunie 2022, un arădean de 61 de ani, care conducea un autoturism pe strada Decebal din municipiul Arad.

În seara zilei de 2 iunie 2022, polițiștii din Șiria au depistat un arădean de 63 de ani, care conducea un autoturism în localitate. Testarea bărbatului cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,57 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

În 4 iunie 2022, polițiștii Orașului Sebiș au depistat un bărbat de 30 de ani, din aceeași localitate, care conducea un autoturism, pe strada Pleșa, din Sebiș. Testarea bărbatului cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,52 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Tot cu o alcoolemie de 0,52 mg./l. alcool pur în aerul expirat, a mai fost depistat de polițiștii din Vladimirescu, în noaptea de 04/05 iunie 2022, un bărbat de 40 de ani, din Sintea Mică, care conducea un autoturism pe D.N.7 în comuna Vladimirescu.

Conform procedurii, toți cei în cauză au fost transportați la unități spitalicești, în vederea recoltării de probe biologice și stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În toate cauzele au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere.


 

fashiondays.ro