Stire

Accidente cauzate de consumul de alcool

06.06.2022 ⋅ 0 comentarii


Două evenimente rutiere s-au produs pe fondul consumului excesiv de alcool.

În 4 iunie 2022, polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier în Piața Olimp, în municipiul Arad. În urma verificărilor a reieșit că un arădean de 46 de ani, care conducea un autoturism strada Piața Olimp ar fi acroșat un alt autoturism parcat pe partea carosabilă. În urma impactului au rezultat exclusiv pagube materiale. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 1,38 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii Secției 7 Rurală Lipova au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier între un autoturism și un autocamion în localitatea Sâmbăteni. În urma verificărilor a reieșit că un bărbat de 27 de ani, din localitatea Păuliș care conducea un autoturism ar fi acroșat un autocamion condus de un bărbat de 45 de ani, din  județul Alba. În urma impactului au rezultat exclusiv pagube materiale. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru conducătorul autoturismului și o valoare negativă pentru cel al autocamionului.

Conform procedurii, cei în cauză au fost transportați la unități spitalicești, în vederea recoltării de probe biologice și stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În toate cauzele au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere.


 

fashiondays.ro