Stire

Succes în carieră pentru TINERI! Eveniment INOVATRIUM la Arad

08.06.2022 ⋅ 0 comentarii


Care sunt principalele piedici pentru cei care doresc să-și deschidă o afacere? Și, ce facem noi pentru a-i sprijini să depășească aceste obstacole? INOVATRIUM împreună cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Timiș (AJOFM) vă învită, joi 09 iunie 2022, la o discuție deschisă pe tema antreprenoriatului în rândul tinerilor.

În cadrul seminarului de informare vor avea loc dezbateri și prezentări susținute de organizatori, prin intermediul cărora se vor aduce în prim-plan oportunitățile de dezvoltare antreprenorială dar și profesională pe care le pot accesa tinerii din Regiunea Vest.

La eveniment sunt așteptați să participe reprezentanți ai autorităților publice locale, antreprenori, jurnaliști, ONG-uri, profesori și tineri interesați de antreprenoriat.

Seminarul va avea loc joi, 09 iunie 2022, ora 11.00, la MANTUA Restaurant&Lounge (Str. 1 Decembrie 1918, Nr. 4, Arad) și este organizat prin intermediul proiectului ”Succes în carieră pentru TINEri!”, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Vă așteptăm să fiți alături de noi pentru a afla cum putem contribui la creșterea inițiativelor antreprenoriale la nivel regional.

Pentru confirmări și informații suplimentare ne puteți contacta la adresa de e-mail: office@inovatrium.ro sau la telefon 0740 217 604.


 

fashiondays.ro