Stire

Lucrările la terenul de sport de la Moise Nicoară avansează și ar putea fi gata înainte de termen

09.06.2022 ⋅ 0 comentarii


Viceprimarul Lazăr Faur și deputatul Sergiu Bîlcea, președintele PNL Municipiul Arad, au continuat prezentarea șantierelor pe care se lucrează în Arad. Ei au invitat jurnaliștii la terenul de sport de la Moise Nicoară, o investiție de 3,5 milioane de lei.

„Ne aflăm pe un șantier unde lucrurile merg bine. Avem o investiție pornită în aprilie, suntem în iunie, la jumătatea contractului și putem vedea că lucrările sunt avansate, este posibil să terminăm chiar mai repede. Elevii de la Moise Nicoară și toți arădenii se pot bucura de o amenajare modernă. Vom avea două terenuri de baschet, două terenuri de handbal care pot fi transformate în terenuri de volei, o pistă de alergare, o pistă pentru viteză și două zone pentru tenis de masă. Vom avea bănci, internet, toalete un gard frumos de împrejmuire. În acest moment s-a turnat placa de beton peste care se va așeza tartan, canalizarea și iluminatul sunt realizate, în jur va fi verdeață și totul va arăta bine. Cu toate greutățile momentului și creșterea prețurilor la materiale de construcții se poate face treabă dacă găsim parteneri serioși”a declarat Lazăr Faur.

Firma care lucrează la acest teren este din Târgu Mureș, este specializată în terenuri de sport iar reprezentantul acesteia a declarat că lucrează în toate județele țării. Întrebat de jurnaliști, viceprimarul Lazăr Faur a spus că terenul de sport va fi deschis pentru public după orele de școală și că amenajarea terenurilor de sport continuă în Micălaca Zona 300, pe Mărului iar în viitorul apropiat astfel de facilități vor fi disponibile și în parcul Zsolt Torok, fostul Parc al Copiilor. 


 

fashiondays.ro