Stire

Front nou de lucru pentru reţeaua de apă din Arad

09.06.2022 ⋅ 0 comentarii


Lucrarea, derulată în cadrul contractului CL1 Reabilitare reţele apă în Municipiul Arad, se desfăşoară pe strada I.C Brătianu, în proximitatea intersecţiei cu strada Vasile Milea şi constă în execuţia unei săpături deschise în vederea montării conductei şi a căminului din intersecţie.

Pentru această lucrare este necesară o zonă de lucru de 20x4 m, care va ocupa de sensul de mers către intersecţia cu strada Vasile Milea, traficul urmând să fie deviat, în dreptul lucrării, pe sensul opus.

În această perioadă în municipiu se mai lucrează pe Calea Radnei, în intersecţia cu str. Mioriţa şi pe Calea Aurel Vlaicu, în proximitatea traversării de cale ferată, iar în perioada următoare vor fi redeschise încă trei fronturi de lucru: pe strada Sabin Drăgoi, pe strada Războieni, tronson intersecţie cu strada Mierlei - intersecţie cu str. Vişinului şi pe strada Nicolae Titulescu (în dreptul Viaductului).

Reamintim faptul că acest contract de lucrări este cel de-al patrulea semnat în cadrul proiectului, la o valoare de 20.106.492,23 LEI şi prevede lucrări de reabilitare a 7,5 km de artere apă potabilă în municipiu.

CL1 Reabilitare reţele apă în Municipiul Arad face parte din Proiectul Fazarea proiectului Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad” cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014 – 2020.

Pentru mai multe informaţii legate de proiect, vă invităm să accesaţi următorul link: https://proiecte.caarad.ro/.

Date fiind restricţiile parţiale de circulaţie, recomandăm participanţilor la trafic să opteze pentru rute alternative, dorind totodată să mulţumim pentru înţelegere şi să ne cerem scuze pentru disconfortul creat!