Stire

Energia publicului arădean şi atmosfera fierbinte îl vor face pe Pascal Junior să vină din nou la AOA  (VIDEO)

17.06.2022 ⋅ 0 comentarii


După cum vă informam, pasionaţii de muzică bună şi iubitorii de distracţie sunt aşteptaţi şi anul acesta la Arad Open Air Festival (AOA), festivalul care are loc  la Aeroportul Arad. Ajuns la cea de a VI-a ediţie, AOA se va desfăşura între 8 şi 10 iulie, având printre invitaţi nume anunţate deja precum B.U.G. Mafia, Spike, Smiley, Şatra B.E.N.Z., Dirty Nano, DJ Shiver, Gojira & Planet H, Tujamo, Cargo, Paul Damixie, Pascal Junior; Mike Kross, Zeze, Cezar, SIT, Ion Ludwig, Paul K, Rhadoo, Petre Inspirescu, Raresh, Mihigh, Atmann, Bread&Butter, Herck, Sandru, Someşan, Timirash, Senpai Stuff; Cips, Dalla, Deelowbass, Dumbo, Ichim, Luna, Mcx Woodie, Memphys, Pao, Rutlex, Souldrip.

Pe 10  iulie, printre artiştii care vor urca pe scena de la Aeroport va fi şi Pascal Junior, unul dintre cei mai talentați producători și DJ români al noului val deep house.

Originar din Constanţa, Pascal Junior a reuşit să se impună în Marea Britanie, unde a studiat producția muzicală, Regatul Unit oferindu-i posibilitatea de a-și dezvolta calitățile de producător. În scurt timp, și-a lăsat amprenta pe o serie de piese de succes pe care le-a remixat cum ar fi I See Fire (Ed Sheeran), Do it All Again (Mr. Probz), dar are şi piese proprii (Ain’t Nobody și The boy is mine). La capitolul piese originale mai amintim titluri ca: Feel You Closer (Pascal Junior & Hot Pixels), Alright, Draw The Line, In My Mind (ft. Bastien), Waiting For You, Promise, Touch My Soul.

Într-un interviu care l-a acordat site-ului nostru, Pascal Junior spunea anul trecut că îi place foarte mult la AOA datorită energiei publicului şi atmosferei. De asemenea, afirma că îşi adaptează playlistul în funcție de oameni. „În primele două piese poți să îți dai seama de public și poți să te adaptezi, în stilul tău să te adaptezi la public”, declara Pascal Junior.

Cum pot fi achiziţionate abonamentele                

Admiratorii și admiratoarele lui Pascal Junior sunt aşteptaţi pe 10 iulie, la AOA, la Aeroport. În momentul de faţă, preţul pentru un abonament (Regular Ticket) valabil trei zile, este de numai 149 de lei. Dacă doriţi însă un Camping Ticket, valabil trei zile, care să vă asigure accesul şi în zona de camping, acesta poate fi cumpărat cu 199 de lei. Preţul unui abonament VIP (Special VIP Ticket) valabil trei zile, care asigură accesul în toate zonele festivalului, inclusiv zona VIP, a fost de 249 de lei, însă toate abonamentele de acest tip puse în vânzare cu reducerea de 50% anunţată de organizatori s-au epuizat. De menţionat că grupurile beneficiază de o ofertă specială (AOA Hi5 Package), şase abonamente tip Regular Ticket la preţ de cinci, care pot fi achiziţionate acum cu 745 de lei.  

În încheiere, mai trebuie spus că potrivit organizatorilor, primul val de abonamente este aproape sold out. De asemenea, tichetele de acces se pot achiziționa și de la punctele fixe: AOA Garden, KF, Tucano și Wishes, fiind puse în vânzare şi bilete valabile o zi, din categia Regular Ticket, la preţul de 75 de lei.

Intraţi AICI pentru detalii.

 

 


 

fashiondays.ro