Stire

Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad a inaugurat departamentul de Radiologie Pediatrică din cadrul Laboratorului de Radiologie, reabilitat și modernizat prin implicarea societății civile și Asociația ,,Cetatea Voluntarilor”

17.06.2022 ⋅ 0 comentarii


Preasfințitul Părinte Emilian-Crişanul a oficiat slujba de sfințire a Departamentului de Radiologie Pediatrică împreună cu Pr. Ioan Stoica, slujitor la Paraclisul din incinta SCJU, Pr. Cons. Teodor Pavel, Arhid. Cons. Gheorghe Lehaci și Diac. Bogdan Noghiu

Slujba de sfințire a avut loc în prezenţa conducerii Spitalului Clinic Judetean, a dnei. Dr. Oana Amza șefa Laboratorului de Radiologie, reprezentanților DSP Arad, cadrelor medicale și a autorităților locale și județene.

Preasfinţia Sa a felicitat conlucrarea dintre Consiliul Judetean, reprezentat prin domnul Presedinte Iustin Cionca și sponsorii care au participat activ la reabilitare si modernizare prin intermediul Asociației ,,Cetatea Voluntarilor”, rugându-l pe bunul Dumnezeu să  le dăruiască multă sănătate și ajutor, celor prezenți, cadrelor medicale și celor care vor beneficia de serviciile medicale.

Diac. Bogdan-Gheorghe Noghiu
Slujitor al Paraclisul ,,Sfânta Cuvioasă Parascheva” din incinta SCJU Arad


 

fashiondays.ro