Misiunile Jandarmeriei Arad, în acest sfârșit de săptămână

17.06.2022 ⋅ 0 comentarii


În acest sfârșit de săptămână, Jandarmeria Arad a dispus suplimentarea efectivelor pentru locațiile în care se vor desfășura manifestări publice, atât în municipiu cât și în județul Arad.

Astfel, vor fi asigurate măsurile de ordine și siguranță publică la concertul creștin cu caracter evanghelistic care se va desfășura vineri și sâmbătă în Parcul Mihai Eminescu din municipiul Arad, la competițiile sportive ,,Secaș Cross-country’’, ,,Crisius Trail Chișineu Criș 2022’’  și la meciul de fotbal din cadrul barajului de promovare  în liga a III-a, dintre echipele ACS ACB Ineu și CS Recolta Dănceu. 

Eforturile jandarmilor vor fi concentrate în sprijinul cetățenilor, pentru a le oferi siguranță și vor fi pregătiți să intervină în cel mai scurt timp pentru gestionarea eventualelor situații de risc sau de urgență. 

Totodată vor fi intensificate acțiunile cu caracter preventiv în zonele aflate în competența Jandarmeriei Arad, în piețe, târguri, sau în alte zone de interes operativ.

Jandarmeria Arad face apel către toți cei care vor participa la aceste manifestări să evite implicarea în activități sau în acțiuni de natură să tulbure buna desfășurare a evenimentelor, să manifeste înțelegere față de măsurile luate de forțele de ordine, să respecte indicațiile organizatorilor, dacă sunt însoțiți de copii să îi supravegheze cu atenție, iar în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială, să apeleze cu încredere numărul unic de urgență 112 sau să solicite sprijinul jandarmilor aflați în apropiere.


 

fashiondays.ro