Stire

Jobbli Romania - agenție specializată în angajarea de muncitori / operatori în sectorul producției industriale. Recrutăm personal pentru partenerii noștri din industria auto, cu sediul în Germania, regiunea Haldensleben, Stuttgart, Hanau, Bockenem.

19.06.2022 ⋅ 0 comentarii

Oferim:

Contract de muncă in Germania, pe perioadă determinată, angajarea se face la compania Jobbli GmbH.

Contractul de muncă este pe perioada determinata de minim 12 - maxim 18 luni, după care se revine 3 luni în țară, ulterior contractul se poate reînnoi.

Salariul de încadrare este:

- în primele 3 luni 𝟭.𝟵𝟭𝟬 𝗲𝘂𝗿𝗼 brut (𝟭.𝟰𝟰𝟬 𝗲𝘂𝗿𝗼 net);

- după 3 luni salariul crește la 𝟮.𝟬𝟰𝟱 euro brut (𝟭.𝟱𝟮𝟱 euro net);

- după 9 luni salariul crește la 𝟮.𝟮𝟭𝟱 euro brut (𝟭.𝟲𝟯𝟬 euro net);

- după 15 luni salariul crește la 𝟮.𝟯𝟯𝟬 euro brut (𝟭.𝟴𝟯𝟱 euro net).

Alte beneficii:

❗Spor pentru orele de noapte 25%, spor pentru orele suplimentare de duminică 150 %, spor pentru orele de sărbătoare legală 200 % și plata orelor suplimentare cu un spor de 25%. Orele suplimentare pot să fie plătite (doar în situația în care se depășesc 70 de ore suplimentare/lună) sau se pot compensa în timp liber plătit.

❗Bonus de vacanță în valoare de 180 de euro (după 6 luni de la angajare);

❗Bonus de Crăciun în valoare 180 de euro (după 6 luni de la angajare);

❗Bonusul/prima de vacanță se plătește cu extrasul din iunie și bonusul/prima de Crăciun cu extrasul din noiembrie. Salariații au dreptul să beneficieze de ele dacă au fost angajați de cel puțin 6 luni.

❗Programul de lucru este pe 3 schimburi:  sch. 1: 06:00 – 14:00;  sch. 2: 14:00 – 22:00;  sch. 3: 22:00 – 06:00

❗Transportul din România (Arad) până în Germania este asigurat de Jobbli și este gratuit pentru fiecare angajat.

❗Locuința este pusă la dispoziție de Jobbli și plătită de către angajat (această sumă i se va se reține angajatului din salariu). Costurile cu chiria ajung la 300 Euro (această sumă include toate celelalte cheltuieli).

❗Costul cu analizele (Medicina Muncii) și transportul din România în Germania sunt asigurate și plătite de către angajator. Analizele se efectuează în Arad, la o clinică privată. Vizita medicală se face gratuit atât în România, cât și în Germania;

❗Concediu de odihnă 25 de zile (acordat proporțional cu perioada lucrată); numărul zilelor de concediu de odihnă crește din al doilea an la 27 zile, iar din al patrulea an la 30 zile.

Cerințe:

- Minim 8 clase absolvite;

- Acuitate vizuală bună;

- Experiența pe un post asemănător constituie un avantaj.

fashiondays.ro