Stire

S-au ciocnit și erau amândoi sub influența alcoolului

22.06.2022 ⋅ 0 comentarii


Polițiștii orașului Ineu au fost sesizați, în după-amiaza zilei de ieri, 21 iunie 2022, despre un eveniment rutier, în urma căruia ar fi fost rănită ușor o persoană.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că, în jurul orei 14,30, un bărbat de 51 de ani, din Archiș, în timp ce conducea un autoturism în Beliu, a efectuat o manevră de întoarcere, ar fi fost acroșat de un bărbat de 49 de ani, din localitate, care se deplasa cu un moped. La prima vedere, a fost rănit ușor bărbatul de 49 de ani, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, acesta fiind transportat ulterior la spital în vederea evaluării stării sale și acordarea de tratament medical. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,03 mg./l. alcool pur în aerul expirat, fiind dispusă recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

După evenimentul rutier, conducătorul autoturismului ar fi modificat starea locului producerii accidentului și ar fi plecat, acesta fiind identificat și depistat de polițiști la scurt timp, la domiciliul său. Testarea cu aparatul alcooltest a acestuia a indicat o îmbibație alcoolică de 0,64 mg./l. alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În baza probatoriului administrat, conducătorul autoturismului a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Ineu cu propunerea luării unei măsuri preventive.


 

fashiondays.ro