Social

RAPUNZEL OREZ NATUR CU BOB LUNG ASCUTIT - Pentru o dietă echilibrată și nutritivă

05.07.2022 ⋅ 0 comentarii

Orezul este una dintre cele mai importante și apreciate cereale la nivel mondial, iar consumul acestuia s-a dublat în ultimii ani, un lucru pozitiv dacă ne gândim la nenumăratele beneficii asupra sănătății pe care această cereală le oferă. Alege și tu să consumi un produs organic ce menține presiunea sângelui scăzută, previne apariția cancerului și ajută la păstrarea unui ten curat și tânăr. Bucură-te de calitățile OREZULUI NATUR CU BOB LUNG ASCUȚIT de la RAPUNZEL, într-o o rețetă simplă și hrănitoare, ce poate fi implementată rapid și cu succes în dieta săptămânală sau în acele zile când timpul alocat gătitului nu îți permite să pregătești preparate complicate. 

Rețeta de azi combină două ingrediente ușor de procurat și anume orezul si ciupercile într-o porție  de risotto ce conține de unt și parmezan. 

Aromat cu vin alb, verdețuri și nucșoară, risotto este perfect pentru orice sezon.

  Lista

Ingrediente 

- 250 g ciuperci, 

- tăiate felii

- 1 ceapă albă 

- 300 g RAPUNZEL OREZ NATUR CU BOB LUNG ASCUȚIT 

- 1.5L supă de legume sau apă 

- 80 ml vin alb -

- 2 linguri de ulei de măsline

- ½ linguriță nucșoară 

- 1 lingură fulgi de drojdie inactivă 

- sare de mare și piper, după gust


Mod de preparare

Încinge uleiul într-o cratiță la foc mediu.

Adaugă ceapa și prăjește-o timp de 2 minute. 

Adaugă ciupercile și continuă să le gătești, amestecând ocazional, pentru încă 6 minute.

Adaugă orezul.

Lasă boabele de orez să absoarbă lichidul un minut și apoi adaugă vinul. Amestecă și mai gătește-le un minut. Adaugă 3 căni de supă sau apă și continuă să le lași la gătit, la foc mic.

Când orezul a absorbit lichidul adaugă restul supei. Amestecând ocazional, gătește risotto-ul încă 10 minute sau până orezul absoarbe tot lichidul, iar textura devine mătăsoasă și cremoasă. Adaugă nucșoară, drojdia inactivă, sarea și piperul, după gust. 

Acoperă-l cu un capac și lasă-l să stea măcar 5 minute înainte de servire. Presară-l cu verdeață. 


Poftă bună!


Pentru a achiziționa RAPUNZEL OREZ NATUR CU BOB LUNG ASCUȚIT 500G accesați shop-ul nostru online pe www.everbio.ro unde veți descoperi o varietate de produse sănătoase și delicioase.EVERBIO

www.everbio.ro

B-DUL REVOLUȚIEI NR. 42 

Arad 

0257 218 404


fashiondays.ro