Local

Deschide portiera cu mana dreapta - Campanie de prevenire a accidentelor

12.07.2022 ⋅ 0 comentarii

Asociatia Madcity care in cadrul unui proiect finantat de CCJA doreste printr-o capanie de informare si constientizare sa ne ajute sa prevenim accidentele si sa avem un trafic rutier mai sigur. 

Principalii beneficiari directi si indirecti sunt tinerii, declara reprezentantii asociatiei. Ne dorim ca toti, nu doar ei sa inteleaga faptul ca printr-un gest mic ce poate devenii obsinuinta putem evita accidente rutiere cu consecinte grave. Cand deschideti portiera cu mana dreapta automat vedeti si in partea din spate a masinii si astfel veti putea preveni posibilele accidente. Avem in plan tiparirea de stickere/autocolante si de afise. Autocolantele vor fii inmanate elevilor de la scolile de soferi din municipiul Arad cu varste cuprinse intre 18 si 35 de ani iar afisele vor fii expuse in scolile de soferi in spitale si clinic din municipiul Arad si daca este posibil si in Inspectoratul judetean de politie si in sectile de politie din municipiul Arad.Pe acesta cale anuntam ca deja scolile de soferi partenere in proiect au fosr contactate, s-au semnat protocolae cu acestea si cu spitalel, clinici din municipiul Arad.Saptamana care urmeaza vom tiparii autocolantele si afisele si le vom inmana beneficiarilor directi si vom demara si campania media, declara dl Raul Budurean, coordonatorul proiectului. 

Va reamintim ca proiectul a inceput in data de I iunie 2022 si se va finaliza pe 31 iulie 2022 si  minim 200 de tineri vor fii beneficiari directi si 2000 de tineri beneficiai indirecti.

Mai multe informatii pe www.madcity.ro

fashiondays.ro