Stire Sport

S-a reunit lotul FCC Baschet UAV Arad; echipa se pregăteşte de luptă pe trei fronturi (FOTO)

02.09.2022 ⋅ 0 comentarii


Lotul FCC Baschet UAV Arad s-a reunit, ieri, pentru a participa la primul antrenament din presezon. Alături de antrenorul Bogdan Bulj au spus „prezent” căpitanul Brankica Hadzovic, Veatriki Akathiotou,  Andreea Fleșer, Denisa Vați, Daria Negru, Anamaria Ciotir, Diana Roșu, Aleksandra Racic, Milena Marjanovic, Iva Georgieva. De menţionat că americancele Stephanie Madden și Trinity Baptiste vor veni şi ele în curând.

În ceea ce o priveşte pe Brankica Hadzovic, trebuie spus că este căpitanul echipei de şapte ani şi cea mai longevivă jucătoare străină din istoria clubului, având în vedere că este la al optulea sezon pe care îl joacă în culorile „ICIM-ului”.

„Este o echipă care va participa după foarte mulţi ani în competiţiile europene. Vom fi angrenaţi pe trei fronturi, va fi un efort susţinut pentru că nu este foarte uşor şi noi nu avem o echipă foarte numeroasă ca să spui că joci lejer sâmbătă-miercuri-sâmbătă, fără să depui efort. Vor fi şi sincope, cu siguranţă, dar care echipă mare nu trece prin aceste momente. Vom face tot ceea ce ţine de noi să avem performanţele cuvenite şi să facem fericiţi spectatorii pe care îi avem în jurul echipei noastre”, susţine Marcel Urban, preşedintele clubului FCC Baschet UAV Arad.

Liga Națională va începe cu o etapă-turneu, programată în 1 și 2 octombrie, locația urmând să fie stabilită.

Foto: Lucian Ciobanu

 


 

fashiondays.ro