Stire

Amendă de 16.000 de lei pentru o firmă de catering care livrează mâncare şi unor şcoli din Arad; inspectorii ameninţă cu suspendarea activităţii (FOTO)

12.09.2022 ⋅ 0 comentarii


Inspectorii sanitari de la Direcția de Sănătate Publică Arad, supervizați de către directorul instituției au continuat, vineri, controalele într-o altă unitate de catering din municipiul Arad care livrează preparatele alimentare și unor unități de învățământ.

„Din nou, o serie de nereguli au fost constatate de către inspectorii sanitari și anume: condiții igienico-sanitare necorespunzătoare, depozitarea necorespunzătoare a produselor alimentare, nemonitorizarea temperaturii în spatiile frig, nepăstrarea probelor alimentare, neefectuare triajului epidemiologic zilnic al personalului angajat.

S-au dat sancțiuni contravenționale în valoare de 16.000 lei și au fost dispuse măsuri pentru remedierea tuturor deficiențelor până în data de 12.09.2022. Subliniem faptul că sănătatea consumatorilor, îndeosebi a copiilor, este prioritară pentru DSP Arad și neregulile din aceste unități sunt inacceptabile. Astfel, în condițiile nerespectării măsurilor și termenelor dispuse, unității i se va suspenda activitatea.

Vom reveni cu detalii în legătură cu recontrolul care se va efectua în cursul zilei de astăzi și măsurile dispuse”, transmit reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Arad.

 

 

 

 

 

 


 

fashiondays.ro