Stire

Cincisprezece migranți ascunși printre piese de mobilier, depistați la Nădlac II

15.11.2022 ⋅ 0 comentarii


La Nădlac II, au fost depistați cincisprezece migranți din Turcia și Afganistan care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în două automarfare.

În ultimele 24 de ore, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II,  s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară, doi cetățeni turci, ambii conducând ansambluri rutiere înmatriculate în Turcia. Șoferii transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, mobilier și granule din plastic pentru societăți comerciale din Belgia și Marea Britanie.

În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit al celor două mijloace de transport. Astfel, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentele pentru marfă, în total, cincisprezece cetăţeni străini.

Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări, unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Turcia și Afganistan ce intenționau să ajungă în mod fraudulos într-un stat din vestul Europei. În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro