Stire

Seminarul „Cum îți ferești copilul de tentația drogurilor?” are loc, astăzi, la Vechiul Cazinou

17.11.2022 ⋅ 0 comentarii


Dacă ești părinte de adolescent, acest eveniment este pentru tine”, este îndemnul organizatorilor întâlnirii din această seară. 

Joi, 17 noiembrie 2022, ora 18.00, la Vechiul Cazinou Arad, va avea loc o întâlnire cu specialiști în domeniu, medici și psihologi.

Adesea părinții nu își dau seama decât atunci când este prea târziu de faptul că în viața copilului lor drogurile sunt o realitate zilnică sau ocazională. La ce semne trebuie să fim atenți, cum depistăm problema și ce avem de făcut în continuare”, spun organizatorii. La aceste întrebări vor răspunde: Adrian Negriloiu, Comisar șef de poliție, șef Serviciu Antidrog; Dr. Roxana Negriloiu, medic primar neonatologie, medic specialist pediatrie; Mariana Iridon, Comisar șef de poliție, Coordonator al Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Timiș, dar și psiholog în cadrul Centrului Regional; Alina Gordan, psiholog MedLife Genesys.

Dr. Trînc Sorin, medic primar pediatru, cu o vastă experiență în cadrul clinicii MedLife Genesys va fi prezent la eveniment în calitate de organizator și va fi disponibil pentru sesiunea de Q&A de la finalul evenimentului, unde părinții vor putea discuta cu speakerii.

Partenerii evenimentului sunt Sun Wave Pharma și Vechiul Cazinou Arad. 


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro