Stire

(FOTO) Spargere auto pe o stradă din municipiu. Jandarmii au prins făptașul în timp record / UPDATE: Tânărul a fost reținut

07.12.2022 ⋅ 0 comentarii


În data de 6 decembrie 2022, printr-un apel la 112 se anunța spargerea unei mașini, pe o stradă din Arad.

Semnalmentele autorului faptei au fost transmise prin stația radio către toate forțele de ordine din teren. În scurt timp, jandarmii arădeni au identificat în zona Gării un tânăr care corespundea datelor transmise și care, la vederea colegilor noștri, a devenit agitat.

Jandarmii l-au oprit pe tânăr și l-au identificat. În urma controlului corporal, au găsit asupra lui un telefon mobil pe care acesta a recunoscut că l-a furat.

Tânărul de 18 ani a declarat jandarmilor că a reușit, cu ajutorul unei bujii, să spargă geamul unei mașini și să sustragă geanta care se afla pe scaun. După ce a văzut că în portofel sunt numai acte, a luat doar telefonul mobil, iar geanta a abandonat-o într-o toaletă publică.

Ulterior, jandarmii au găsit geanta și actele în locul indicat. Pe numele tânărului, jandarmii arădeni au întocmit actele de sesizare pentru infracțiunile de distrugere și furt, iar împreună cu bunurile recuperate, le-au predat polițiștilor pentru continuarea cercetărilor.


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro