Local

Sufrageria Arădeană lansează Clubul de Business și Socializare

08.12.2022 ⋅ 1 comentarii

Asociația Sufrageria Arădeană, entitate care s-a preocupat în ultimii ani de acțiuni care vizau spiritul urban și promovarea valorilor arădene prin popularizarea istoriei și a culturii urbane, vine cu un nou proiect dedicat celor care doresc să fie factori activi în comunitatea de afaceri și de socializare din Arad, creând o platformă nouă și extrem de atractivă care să ofere oportunități de networking, promovarea mărcilor, a produselor și serviciilor locale, conexiune dintre profesioniștii din diverse medii și o oportunitate pentru dezvoltarea unui mediu antreprenorial care să susțină plusvaloarea creată în municipiul și județul Arad.

Astfel, miercuri seara a avut loc lansarea proiectului numit Clubul de business și socializare Sufrageria Arădeană, în prezența unui număr semnificativ de participanți, oameni proveniți din mediul antreprenorial, instituțional și liber-profesionist din Arad. Prezentarea noului concept – care presupune o extindere a tuturor activităților desfășurate până acum sub egida Sufrageriei – a fost făcută de către membri fondatorii ai organizației astfel încât larga audiență prezentă în sala din strada Tribunul Dobra nr.10 să fie cât mai bine informată cu privire la specificul, mizele și scopurile acestui demers în premieră. ”Vom continua să facem lucrurile cu care am început Sufrageria, adică serate-eveniment pe diverse teme ce țin de cultura noastră urbană, dar odată cu lansarea noului proiect vom amplifica atât deschiderea pentru afacerile din Arad, cât și articularea unei platforme în care afaceri, antreprenori, profesioniști din medii diverse, prestatori de servicii etc. să intre în conexiune directă, să se cunoască și să identifice noi căi de colaborare, noi afaceri, noi proiecte. Credem că merită să încercăm să ieșim din zona acelor percepții care spun că Aradul este o zonă cu oportunități puține și un loc unde nu se întâmplă lucruri de anvergură și să arătăm pro-activitate – care este prima condiție a unei întreprinderi de succes. Este un demers pe care îl putem face însă numai împreună cu parteneri din sectoarele active ale vieții economice, profesionale și culturale ale Aradului”, a declarat Florin Galiș, președintele co-fondator al Asociației Sufrageria Arădeană. 

Participarea la noua platformă lansată de Sufrageria Arădeană se va face pe baza obținerii calității de membru al Clubului, în condițiile în care organizatorii își propun un  umăr limitat de membri, tocmai pentru a eficientiza relațiile și a le oferi acestora condiții cât mai bune în vederea atingerii obiectivelor de dezvoltare ale fiecărui membru. 

Pentru mai multe informații referitoare la activitatea Sufrageriei Arădene, puteți consulta site-ul www.sufrageriaaradeana.ro.  

08.12.2022 22:49
Ionica
Felicitări! E nevoie de un club de genul în oraşul nostru! La cat mai multe evenimente!!!
fashiondays.ro