Stire

Tur gastronomic la Roșia Nouă; vezi când va avea loc şi cine îl organizează (FOTO)

09.12.2022 ⋅ 0 comentarii


Centrul Național de Informare și Promovare Turistică a Județului Arad, în colaborare cu Centrul Cultural Județean Arad, Primăria comunei Petriș și Asociația Zărand organizează un tur gastronomic de excepție, însoțit de un program artistic specific sărbătorilor de iarnă de pe valea Mureșului.

„De asemenea, vor fi vizitate cele mai importante obiective turistice din zona Petriș - Roșia Nouă și vor fi prezentate obiceiuri locale precum țesutul la război.

Program:

13:00  - Prânz cu bunătăți tradiționale din Petriș;

14:30 - Plimbare pe valea Petrișului;

16:30 - Participare la Festivalul dubașilor din Petriș.

În plus, participanții vor avea parte și de alte surprize din partea organizatorilor.

Turul va avea loc în data de 18 decembrie 2022, plecarea din Arad fiind stabilită la ora 11:00 din fața Primăriei Arad. Întoarcerea va avea loc la ora 20:30. Prețul întregului pachet va fi de 100 de lei/persoană în care vor fi incluse transportul dus-întors, masa de prânz, cu bunătăți tradiționale, intrările la obiectivele turistice, accesul la spectacolul dubașilor cu loc rezervat în prealabil și materiale turistice specifice.

Informații și înscrieri se pot face numărul de telefon 0728116412, de luni până duminică între orele 9 și 17. Perioada de înscrieri este din 9 decembrie până în data de 14 decembrie. Participarea la acest tur se poate face doar cu înscriere prealabilă în perioada de înscrieri menționată mai sus”, transmit organizatorii.

 

 

 


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro