Stire

Mașina visurilor tale se află la un click distanță, te așteptăm pe noua platformă Roland Auto

09.12.2022 ⋅ 0 comentarii

Roland Auto, vă pune la dispoziție o platformă online nouă și atractivă oferindu-vă posibilitatea de a găsi într-un mod extrem de eficient vehicule rulate din diferite clase, potrivite pentru a naviga în "jungla urbană" și nu numai.

Cu un stoc variat de peste 100 de autoturisme second-hand de import exclusiv din Germania, parcul auto asigură livrarea gratuită pe teritoriul României precum și transportul direct la domiciliul clientului, venind astfel în sprijinul dumneavoastră prin îndeplinirea și depășirea așteptărilor. 

Cu o simplă accesare a noii platforme www.rolandauto.ro/pagini/credit ,veți descoperi posibilități de finanțare diverse prin metode atractive de creditare auto precum și suport tehnic și garanție, timp de 12 luni de la achiziționarea autoturismului. 

Calitate, spirit de echipă, respect, integritate și transparență sunt valorile care ghidează și pe care sunt implementate în fiecare aspect al activității echipei Roland Auto!

Roland Auto este alături de dumneavoastră pentru a facilita soluții adaptate cerințelor personale și criteriilor pieței.  


Pentru mai multe informații vă invităm să accesați site-ul www.rolandauto.ro

fashiondays.ro