Stire Local

Tineri din Arad, arestați pentru tâlhărie

09.01.2023 ⋅ 0 comentarii


Polițiștii Secției 1 Vlaicu Arad au fost sesizați, în ziua de 7 ianuarie 2022, despre o tâlhărie săvârșită pe raza municipiului. Din cercetări, a reieșit că persoana vătămată, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe strada Orfeu, din cartierul Bujac, ar fi fost deposedată, prin violență, de o geantă cu 3.000 de lei și două telefoane mobile.

Ulterior identificării persoanelor bănuite, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, au fost puse în aplicare două mandate de percheziție, la domiciliile a doi bărbați, de 25 și 20 de ani, din Arad, unde au fost găsite și ridicate în vederea continuării cercetărilor, parte din bunurile sustrase.

În baza probatoriului administrat, cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, pe numele lor fiind emise mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile, de magistrații Judecătoriei Arad.

Activitatea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Serviciului Criminalistic, luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Biroul pentru Operațiuni Speciale.


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro