Stire

Au ajuns cu mașinile în șanț după ce au consumat alcool

09.01.2023 ⋅ 0 comentarii


O femeie și un bărbat, care au condus autoturisme fiind sub influența alcoolului, au derapat în șanț.

Polițiștii Secției 8 Rurală Săvârșin au fost sesizați, în ziua de 7 ianuarie 2022, despre un eveniment rutier, soldat exclusiv cu pagube materiale. Din primele cercetări la fața locului, a reieșit că un bărbat de 45 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 7, în afara localității Toc, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se într-un șanț. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 1,41 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei, dar bărbatul a refuzat, fiind întocmit dosar penal în acest sens.

În ziua de 8 ianuarie 2022, polițiștii Secției 5 Rurală Ineu au fost sesizați despre prezența unui autoturism, derapat într-un șant, pe D.C. 16, între Bocsig și Răpsig. Din cercetări, a reieșit că în aceeași zi, în jurul orei 13,40, o femeie de 65 de ani, din Bocsig, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, derapând în  șanț. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o îmbibație alcoolică de 0,79 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Pe numele celor doi, au fost întocmite dosare penale pentru infracțiuni rutiere. 


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro