Local Stire

Incendiu izbucnit la o casă din localitatea Șiad

12.01.2023 ⋅ 0 comentarii


În această dimineață, în jurul orei 06:15, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea Șiad.

Pentru misiune au fost dislocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Ineu cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, iar din cadrul Detașamentului Sebiș o autospecială de stingere cu apă și spumă. În sprijinul forțelor au acționat și pompierii voluntari ai SVSU Craiva.

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta la nivelul acoperișului pe o suprafață de aproximativ 70mp.

Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite, în urma flăcărilor fiind afectat acoperișul pe o suprafață de aproximativ 70mp iar 3 încăperi cu bunurile aflate în interior au fost degradate.

Din fericire nu au fost înregistrate victime iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost stabilită ca fiind flacără prin folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro