Stire

Cocheta sală de sport din Șimand, a găzduit a XI-a ediție la futsal/fotbal a Memorialului ”Nicolae Ardelean”, în onoarea celui care a fost ”generalul” AJF-ului arădean.

16.01.2023 ⋅ 0 comentarii


 

În organizarea președintelui Comisiei de copii și juniori, Gabriel Hărduț, la acestă ediție au participt 6 echipe de juniori A1 (născuți în 2004 și mai tineri) care au fost împărțite în 2 serii. Deși tinerii jucători vin după perioada vacanței de iarnă, aceștia au demonstrat că fotbalul e marea lor pasiune și nu au făcut rabat de la efort, rezultând meciuri atractive și multă ambiție. Dacă în unele meciuri din grupe au fost și diferențe de scor mai mari, jocurile din fazele superioare au fost mult mai disputate și echilibrate, chiar și finala mare a generat un joc echilibrat, totuși juniorii comunei Socodor și-au dorit mai mult victoria și astfel și-au păstrat trofeul.

Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele AJF Arad, dl. Răzvan Cadar, iar observatori din partea AJF Arad au fost Andraș Mako și Ionel Iovescu.

Arbitrajul a fost asigurat de catre arbitrii arădeni: Cristi Coroban, Paul Iovescu și Ciprian Nițui, supervizați de către observatorul Leo Buda .

Superlativele acestui turneu au fost:

-Cel mai bun portar: NEAG ALIN (C.S. Unirea Sântana);

-Cel mai bun jucator: PELE MARIO RAREȘ (C.S. Socodor);

C.S. Socodor: Beniamin Sorin SÎRB, Mario Rareș PELE, Ion Aurel CANĂ, Ciprian COVACI, Sebastian Raul OFRIM, Darius Leontin SIMINA, Rareș Marian POPA, Damian Ioan CHIȘ, Cristian Paul CALAU, Raul Ioan IOVU, Alexandru BUFTEA, Petru Andrei DIHEL, Dimitrie Georgel OROS, Raul Alexandru STANCIU.

Antrenor: Tibor DARASZ

Nelu Iovescu


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro