Stire

Orădeanul Andrei Arad a cântat in deschiderea trupei Fără Zahăr

31.01.2023 ⋅ 0 comentarii


Tânărul artist orădean Andrei Arad a impresionat un numeros public din Arad cu un recital live vineri seara. În deschiderea concertului trupei Fără Zahăr, Andrei a cântat o variantă personalizată a piesei Trooper. În cântecele lor, formația Fără Zahăr a combinat caracteristicile de hip-hop, folk, latino, punk rock și metal.

Pe internet, zeci de fani au apreciat postarea tanarului artist bihorean, astfel ca o filmare cu telefonul a strans peste 1500 de vizualizari in scurt timp. Andrei Arad are 14 ani si este elev la Liceul de Arte din Oradea şi interpret de muzică folk, multiplu premiat la concursurile de folk. Unul din cele mai importante recitaluri ale sale a fost la cea mai recentă editie a Festivalului National de Folk din Baile Felix  

"Prietenii din Fără Zahăr au cântat aseară în Arad. L-au avut în deschidere pe Andrei Arad care a cântat o variantă personalizată a piesei Trooper - "Trec anii". Bravo, Andrei! Să ne vedem cu bine!"   a declarat Alin "Coiotu" Dinca este solistul formatiei Trooper. In paralel este si dj la Rock FM.

"Am trăit o seară de neuitat alături de trupa Fără Zahăr! Mulțumesc Bobi și Bobo pentru această oportunitate de a cânta și de a împărtăși aceeași scenă. Când numele meu de familie coincide cu numele orașului unde lumea ascultă muzică bună, lucrurile devin și mai interesante!"    a declarat Andrei fanilor sai pe o pagina de socializare

"In decembrie a fost cap de afis la un concert caritabil pentru mai mulți copii cu dizabilităţi din Bihor. Au venit sa asculte colinde peste 180 de persoane la caminul cultural din Poienii de Jos. Tânărul artist Andrei Arad a demonstrat că prin muzica putem schimba lumea în bine și a inspirat alți oameni să ia parte la astfel de evenimente."    a declarat Claudia Arad din partea organizatorilor.  


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro