Stire

Un microbuz școlar a fost implicat într-un accident de circulație, la Iratoșu

15.02.2023 ⋅ 0 comentarii


Un microbuz școlar care transporta 7 elevi a fost implicat într-un accident. O autospecială a Serviciului Județean de Ambulanță Arad a ajuns la locul accidentului pentru a oferi îngriji medicale la fața locului. Un copil acuza dureri la cap, fiind conștient și cooperant.

În dimineața zilei de 15 februarie 2023, în jurul orei 7:40, în circumstanțe ce urmează a fi stabilite din cercetări, a avut loc un accident rutier, în Iratoșu. Din primele cercetări, a reiesit că un bărbat de 49 de ani, din Iratoșu, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din localitate, a intrat în coliziune cu microbuzul școlar. În urma impactului a rezultat rănierea ușoară (la prima vedere) a trei elevi, aceștia fiind transportați la spital pentru evaluarea stării lor și acordarea de îngrijiri medicale, dacă se impun.

Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că niciunul dintre conducătorii auto nu se afla sub influența alcoolului.

Cercetările sunt continuate de polițiști, într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului.


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro