Stire

Accident cu două victime în localitatea Turnu. Se deplasează elicopterul SMURD

15.02.2023 ⋅ 0 comentarii


Astăzi, în jurul orei 12.40, a avut loc un accident la Turnu.

Au fost implicate două autoturisme, rezultând două victime conștiente. O persoană a rămas încarcerată, prin urmare la locul accidentului se deplasează ambulanța SAJ Pecica, descarcerarea, dar și elicopterul SMURD. Cele două persoane sunt transportate la spital.

Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit  cu un echipaj pentru descarcerare, cu sprijinul unui echipaj SAJ, elicopterului SMURD și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Pecica pentru extragerea unei victime încarcerate în urma accidentului rutier produs între două autoturisme, în localitatea Turnu.

În urma accidentului au rezultat două victime conștiente, cooperante, dintre care una încarcerată. Pompierii au acționat pentru extragerea acesteia din autoturism iar ulterior victima a fost preluată de către echipajul medical SAJ și transportată la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare. Cea de-a doua victimă a fost evaluată medical la locul evenimentului și transportată la spital de către echipajul medical al elicopterului SMURD. SVSU Pecica a acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului.


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro