Social

Sufrageria Arădeană Business Social Club - un eveniment în premieră

18.02.2023 ⋅ 0 comentarii

Seara de miercuri, 15 februarie, a oferit membrilor Clubului Business ai Sufrageriei Arădene un eveniment în premieră. 

Sub genericul gusturilor fine, evenimentul a produs o îngemănare reușită între simțul mirosului – prin colecția de parfumuri realizate de parfumierul arădean Flavius Calaj – și simțul gustului – prin selecția de vinuri propusă de Crama Andronic, prin însuși creatorul acestora, Tavi Andronic. A fost o seară de poveste, cu istorioare nenumărate. Povestea unor parfumuri care au la bază munca, imaginația, înspirația și necesarul dram de patimă de la Calaj Perfume. A fost despre curaj și determinare în a scruta orizonturile unor nișe ale afacerii, care au miza de a răzbate printr-o piață mainstream aglomerată și aproape exclusivistă. A fost despre cum să te lupți cu marile case de modă și cum să-ți găsești locul și clientela; despre cum să ai curajul să personalizezi un parfum până la a evoca o întreagă narațiune și despre ce înseamnă ca un copil să creeze un parfum după imaginația lui - din care a rezultat parfumul EVY, imaginat și realizat de fiica de 9 ani a lui Flavius Calaj, probabil cea mai tânără creatoare de parfumuri din lume. 

Poveștile și adăstarea miresmelor s-au împletit fericit cu degustarea celor trei soiuri de vin – alb, roze și roșu – oferite de Crama Andronic, un brand care crește prin calitate și consistență de la an la an, oferind vinuri din ce în ce mai complexe și mai competitive calitativ. O seară cu informație multă și de calitate, cu dezmierdări olfactive și gustative, cu arădeni creativi și deschiși la nou, care merită toată promovarea și atenția comunității noastre. 

Mulțumim Calaj Perfume și Cramei Andronic pentru acest regal, sub bolțile Sufrageriei.

Evenimentul de miercuri a fost unul exclusiv, participanții fiind membrii Clubului de Business ai Sufrageriei Arădene și invitați ai acestora.

Mai multe detalii pe www.sufrageriaaradeana.ro

fashiondays.ro