Stire

O lume NEBUNĂ: locuitorii unei comune vor să-l dea afară din sat pentru că a câştigat la loto şi a ajuns milionar

06.03.2023 ⋅ 0 comentarii


Ar fi trebuit să ne bucurăm cu toții, dar invidia sau o conștiință aparte, poate specifică altor popoare, a scos comunitatea din letargie. Oamenii din comuna care ni l-a dat pe Lucian Bute îl refuză pe cel mai recent milionar. E vorba de câștigătorul la Joker, scrie www.viata-libera.ro.

Județul Galați are lipici la milionari făcuți la apelul Loteriei Române, am mai scris despre acest "neajuns" al celorlalte regiuni ale țării. De când avem pile pe la această mare companie națională? E o întrebare legitimă, nu trebuie decât să răsfoiți presa vremii pentru a-i contabiliza pe toți gălățenii deveniți "împărați" peste noapte. Pentru moment, doar din punct de vedere financiar, aici intrând și cetățeanul din Pechea care, zilele trecute, a câștigat la Joker suma de 19.646.531,20 lei, adică în jur de 4 milioane de euro. Se aude că individul n-a ieșit din ascunzătoare pentru a-și revendica premiul, dar importanta comună în care locuiește deja fierbe. Nu doar că vrea să-l cunoască, dar i-ar schimba și domiciliul. Urgent!

Este forfotă mare la 30 și ceva de kilometri de reședința de județ, oamenii ieșind deja pe ulițe și pe străzile asfaltate pentru a protesta. "Afară cu milionarul din Pechea!", "Nu avem nevoie de îmbogățiți la jocurile de noroc" sau "Noi muncim, nu jucăm la pariuri" sunt doar câteva dintre lozincile afișate de oamenii obișnuiți. Unul dintre ei, nea Petrică, ne-a spus-o direct: "Pechea a devenit cunoscută doar prin boxeri și prin câțiva privatizați care abia își mai aduc aminte de comună, dar nu prin milionari la loto care sigur se vor face că nu ne cunosc. Noi suntem cu Lucian Bute și cu ceilalți boxeri. Atât!" Este o mișcare fără precedent în această zonă a României.

Intraţi AICI pentru detalii.

Sursa foto: realitatea.net


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro