Stire

Tragedia feroviară din Grecia, la un pas de repetiţie în Teleorman; printre victime pasagerii trenului IR Arad-Bucureşti Nord

13.03.2023 ⋅ 0 comentarii


Tragedia feroviară din Grecia, soldată cu zeci de victime, a fost la un pas de repetiţie în Teleorman, printre victime aflându-se pasagerii unui tren care venea de la Arad şi se îndrepta spre Bucureşti.

Trenul IR 1822, Arad - București Nord, în care se aflau 280 călători, a frânat brusc, luni, 13 martie, pentru a evita impactul cu un marfar aflat pe aceeași linie. După oprirea forțată a trenului, mai mulți pasageri au fost răniți, au transmis reprezentanții ISU Teleorman, scrie libertatea.ro.

Potrivit primelor informații trenul care circula pe ruta Arad – București a frânat brusc pentru a evita o ciocnire cu un marfar. A fost imediat activat Planul Roșu de Intervenție.
Din primele date este vorba de trei victime care au suferit traumatisme – două femei și un bărbat – și au fost transportate de urgență la spital pentru îngrijiri medicale, iar alte 10 au primit îngrijiri.

Ulterior, CFR a transmis că „din cauza deraierii la intrare în stația Roșiori Nord a unui vagon din compunerea unui tren de marfă, ciculația trenurilor se desfășoară cu dificultate.

Intraţi AICI pentru detalii.

Sursa foto: comisarul.ro
,


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro