Stire

Echipa Infinity Bolts obține din nou rezultate remarcabile (FOTO)

15.03.2023 ⋅ 0 comentarii


Infinity Bolts,  una dintre echipele de robotică ale Liceului Național de Informatică, a participat la FIRST Tech Challenge India Championship, care s-a desfășurat în perioada 10-12 martie în Pune, India, unde au arătat de ce sunt capabili și au reușit să aducă acasă mai multe premii importante, obținând chiar cel mai mare scor din competiție.

Printre acestea se numără locul 1 în finala din divizia Ramam și titlul de Finalist Alliance Captain. Dar asta nu este tot! Echipa a câștigat și premiul Control Award pentru cea mai bună autonomie a robotului, demonstrând abilitățile lor excelente de programare. Nu în ultimul rând, au primit premiul pentru contribuția exemplară la FIRST Tech Challenge India, recunoscând munca lor asiduă și dedicația față de competiție, ajutând multe echipe din India să finalizeze construirea robotului și partea de programare. Unele dintre aceste echipe au încheiat concursul în primele 10 locuri. Echipa Infinity Bolts a ajutat chiar și organizatorii la montarea celor 4 terenuri. Prin urmare, echipa arădeană nu numai că demonstrează calitățile lor tehnice impresionante, dar și o atitudine pozitivă și ajutătoare față de colegii lor din domeniul roboticii.

Matia (căpitanul echipei): „Echipele din India au stat în «șir indian» la standul nostru pentru a-i ajuta, iar pe parcursul celor 3 zile de competiție. De câte ori îi întâlneam, ne mulțumeau. Cadrele didactice împreună cu doamna director a unei școli din India au venit la competiție special pentru noi, să ne mulțumească că am oferit suport echipei lor. A fost fantastic, căci am putut fi de ajutor, un sentiment unic. Am promis că vom ține legătura și pe viitor cu mai multe echipe, pentru a-i ajuta să performeze în această competiție.”

Realizările lor nu s-au oprit aici! Echipa Infinity Bolts s-a calificat la FIRST Tech Challenge Asia Pacific Championship din Sydney, Australia, unde vor fi prima echipă din România care participă la acest campionat. Acești tineri talentați au oportunitatea de a-și reprezenta echipa pe scena internațională și de a face comunitatea noastră mândră.

Cu toate acestea, membrii echipei spun că nu ar fi ajuns aici fără ajutorul și susținerea prof. Lilla Pellegrini, directorul Liceului Național de Informatică și a celor mai buni profesori de acolo. Mentorii le-au oferit suportul necondiționat și îndrumarea necesară pentru a-și atinge obiectivele.

De asemenea, sponsorii și părinții au jucat un rol  extrem de important în susținerea lor.

Membrii echipei:

Șușca Matia – Capitan și 3D Design

Bărlău Raul - Hardware

Sajgo Razvan – Hardware

Mustățea Robert – Software

Zlăgnean Stefan – Software

Lăcătis Adelin – Marketing

Buttău Denisa – Marketing

Popa Cătălina – Marketing

Șușca Bogdan – Alumni

Șușca Mihaela – Mentor

Șușca Gabriel – Mentor

Popa Florin – Mentor


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro