Informatii

Cum să alegi perechea de cercei pentru o ținută office?

12.04.2023 ⋅ 0 comentarii

La un moment dat, ținutele office erau asociate cu seriozitate, eleganță perfectă, reguli respectate întocmai, costume perfecte și cămăși fără cusur. În unele medii de lucru, aceste criterii încă sunt relevante și impuse.

În alte medii, la birou sunt acceptate și ținute smart casual sau office with a twist. Cu alte cuvinte, hainele și accesoriile pot fi combinate în mod creativ, rămânând elegante și profesionale, dar aducând în scenă o parte din personalitatea celui care le poartă.

Indiferent dacă lucrezi într-un mediu rigid sau mai permisiv, bijuteriile precum cerceii pot fi purtate cu încredere, pentru a aduce un plus de farmec aparițiilor zilnice la locul de muncă.

Iată ce fel de cercei să alegi pentru a avea o ținută office impecabilă!

1. Cercei mici și sclipitori, din argint elegant și pietre neutre la culoare

Argintul are o strălucire aparte și, în același timp, rămâne un material simplu, delicat și discret. De aceea, cerceii din argint, de mici dimensiuni, dar cu pietre transparente, pot accesoriza cu succes o ținută de birou care se cere a fi sobră și profesională.

Optează pentru un model simplu, la baza lobului, și alege o pereche de cercei de pe bijuterii-fig.ro, cu argint și zirconiu cubic, o combinație clasică și elegantă. Poți purta acest fel de cercei cu o cămașă albă, cu sacou sau cu o rochie office.

2. Cercei minimaliști din aur sau argint

Dacă sclipirea pietrelor aplicate pe accesorii nu este pe placul tău, poți purta la birou o pereche de cercei simpli, minimaliști, din aur galben, roz sau alb, precum și din argint pur. Aceștia vor oferi un plus de farmec, fără să atragă prea mult atenția, așa că sunt potriviți chiar și în cele mai exigente medii de lucru.

Alege cercei în formă de sferă de mici dimensiuni, la baza lobului, sau alte forme geometrice – triunghiuri, pătrate sau chiar forme abstracte.

3. Cercei cu perle, pentru un look feminin și clasic

Obișnuiești să porți des la birou rochii și fuste office? Preferi întotdeauna o pereche de pantofi stiletto în detrimentul pantofilor sport? În acest caz, o pereche de cercei clasici, cu perle naturale sau sintetice, îți vor pune în valoare feminitatea, păstrând un aspect profesional, în același timp.

Perlele sunt considerate un simbol al eleganței, clasei și feminității, așa că nu poți da greș cu ele. Poartă-le sub formă de cercei cu șurub, cu o singură perlă fiecare, sau sub formă de cercei mai lungi, cu câteva perle înșirate.

4. Cercei cu pietre colorate, pentru o ținută office specială

Dacă ai o zi importantă la birou, precum o ședință, o prezentare sau o întâlnire de business, poți accesa un outfit mai elegant și mai impunător decât cel de zi cu zi.

De exemplu, poți purta pantofi cu toc mediu și o rochie office din stofă, precum și o pereche de pantaloni drepți și un sacou cambrat. Acest tip de outfit va fi completat perfect de o pereche de cercei din argint, cu pietre colorate și pline de personalitate, precum rubinul, topazul sau smaraldul.

Culoarea intensă a pietrelor și strălucirea argintului vor aduce apariției tale acel farmec aparte pe care ți-l dorești, rămânând în zona business prin simplitatea și nuanța neutră a hainelor.

5. Cerceii lungi și cum să îi integrezi în ținutele de la birou

Unele femei adoră cerceii lungi, care depășesc lobul urechii și încadrează armonios linia gâtului. Aceștia sunt mai dificil de integrat într-o ținută simplă de birou, însă nu este imposibil.

De exemplu, poți purta cercei cu fire lungi din argint sau pietre prețioase mici, dacă omiți alte bijuterii și alegi un top simplu, precum o maletă neagră sau o cămașă albă clasică.

În final, orice fel de cercei ai alege, asigură-te că aceștia echilibrează ținuta și oferă doar un plus de sclipire și de stil.

fashiondays.ro