Stire

Cel mai mare parc din oraș e gata și așteaptă arădenii

11.05.2023 ⋅ 0 comentarii


Parcul din Micălaca Zona 300 este finalizat, vremea bună îndeamnă la o plimbare în are liber. Viceprimarul Lazăr Faur și deputatul Sergiu Bîlcea au invitat presa pe teren și au lansat arădenilor invitația de a se bucura de noul parc.

„Este un proiect european câștigat în timpul Administrației Falcă, acum a luat o formă concretă, arată bine. Ne-am asumat finalizarea unor proiecte începute, săptămâna trecută am fost la podul de pe strada Șaguna, azi vedem acest parc. Este o zonă superbă care așteaptă arădenii, o zonă de întâlnire pentru comunitate pe Faleza Mureșului”, a spus deputatul PNL Sergiu Bîlcea.

„Suntem în cel mai nou și cel mai mare parc din Arad, cu acces din Micălaca. Haideți, dragi arădeni, să vă bucurați de soare, de umbră, de bănci, de locuri de joacă și de terenuri de sport, de mesele pentru tenis și pentru șah! Arădenii pot să petreacă ore plăcute în acest loc pe care acum îl vedem prima dată verde. Tot ce avem aici ne îndeamnă să venim în parc să ne bucurăm de verde, de aer liber. Este o tradiție aici să se facă grătare, sunt 10 astfel de locuri care vor avea și mese. În viitor, în acest parc se vor organiza evenimente în aer liber”, a declarat viceprimarul Lazăr Faur.


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro