Stire

Transport agabaritic însoţit de Poliţia Locală

11.05.2023 ⋅ 0 comentarii


Polițiștii locali au acordat sprijin, ieri seara, între orele 19.30 şi 21.30, pentru realizarea transportului agabaritic a două tabliere, având o greutate de peste 20 tone fiecare. Acestea sunt părți componente ale noului pod peste râul Mureș, ce se realizează de către administrația locală, în cadrul unui proiect mai amplu de amenajare a zonei, având finanțare din bugetul local, fonduri europene, precum și din surse atrase (credite bancare).

„Transportatorul a fost asistat de Poliția Locală pe tot traseul parcurs, respectiv cu pornire din Zona Industrială Micălaca – viaductul CET – Centura de Nord a Aradului – sensul giratoriu Dedeman – autostrada A1 – coborâre spre Zădăreni – strada C-tin Ticu Dumitrescu – str.Coloniștilor – str. Economului.

Astfel de acțiuni sunt necesare în vederea facilitării culoarului de trecere privind transportul pe platformă a unor utilaje grele și voluminoase, pentru siguranța acestora, precum și a celorlalți participanți la traficul rutier”, susţin reprezentanţii Poliţiei Locale.

 

 


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro