Stire

O adolescentă a furat bani, carduri și acte, dar a fost prinsă și reținută în arestul Poliției

12.05.2023 ⋅ 0 comentarii


În după-amiaza zilei de 11 mai 2023, polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat, pe Bulevadrul Revoluției, o tânără de 19 ani, din Șiria, bănuită de săvârșirea de infracțiuni.

Din cercetări, s-a stabilit că cea în cauză, în cursul aceleiași zile, ar fi sustras o borsetă cu chei, acte și bani, dintr-un local din centrul municipiului. Tânăra ar fi utilizat un card bancar, din cele găsite în borseta sustrasă, pentru a achita contravaloarea unor bunuri, într-un magazin de pe Bulevardul Revoluției. Împreună cu un alt tânăr, cea în cauză ar mai fi sustras două pachete de țigări, dintr-un alt magazin, și ar fi încercat să plătească, cu același card, alte cumpărături, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 1.250 de lei.

În urma administrării probatoriului, tânăra a fost reținută pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad cu propunerea luării de măsuri preventive. Polițiștii continuă documentarea activității infracționale a celei în cauză.

 


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro